2020 Promosyon Ajandalarınız Hazır mı?

2019 yılının son demlerini yaşarken promosyon ürünleri firmaları şimdiden 2020 hazırlığına başladı. Firmamızın da başladığı bu hazırlıklarda ajandalar dikkat çekiyor. Ajanda, takvim, masa takvimi gibi tarihli ürünler çok önceden hazır hale getiriliyor. Markaların, işletmelerin, dernek ve vakıfların hedef kitlesine hediye ettiği promosyon ajanda modelleri, 2020 baskısına hazırlanıyor. Eşantiyon ürün çalışmasında genele hitap etmeyi seven firmalar, küçükten büyüğe herkesin kullanabileceği ürünlerle reklam alanını genişletmeyi hedefliyor. Firmalar reklam giderlerini minimum seviyeye çekmek ama aynı zamanda tatmin edici ürünlerle müşterilerinin karşısına çıkmak için maliyeti düşük, etkisi büyük logolu ürünler tercih ediyor. Basılı ve dijital reklama alternatif oluşturan en önemlisi lokasyon bazlı reklam yapılmasına izin veren promosyon çalışması, firmaların düşük bütçeyle uzun vadeli tanıtım gerçekleştirmesini sağlıyor.

Promosyon Ajanda Modelleri

Kurumsal promosyon ürünler arayışında ajanda kadar etkili çok az ürün vardır. Ajandalar akademik yaşamda, iş dünyasında, organizasyon sektöründe, eğitimde, evde her yerde kullanılabilen çok yönlü defterlerdir. Tarihli ve tarihsiz ajanda seçeneklerinin olması yine kullanım alanını ve ömrünü çeşitlendiriyor. Firmalar, tanıtım amacıyla seçtikleri ürünlerde kendilerini temsil edecek, sektörle uyumlu ürünler seçmeye özen gösteriyorlar. Promosyon defter, kalem, ajanda sektörlere uyum gösterdiğinden promosyon logolu ürünler yelpazesinin en popüler ürünleri defter ve ajandalardır. Farklı renk, baskı, ölçü ve tasarımlara sahip ajandaları, üzerine eklenen logo baskısıyla kurumsal hale getirmek mümkün. Eşantiyon ajanda modelleri, kurumsal kimlik oluşturma çalışmalarında da iyi sonuçlar veriyor.   

Toptan Promosyon Alışverişi

Promosyon çalışmalarında küçük ama etkili adımlar atmak isteyen firmaların tercihi olan ajandalar, özel tasarımlarla kişiye özel hale getirilebiliyor. Dünyadaki birçok marka ve firma, promosyon logolu ajanda dağıtarak reklam çalışmalarını gerçekleştiriyor. Firmalar reklama ihtiyaç duymadığı halde hedef kitlesine, müşterilerine küçük hediyeler dağıtarak marka imajını güçlendiriyorlar. Üstelik bunu çok küçük bütçelerle yapıyorlar. Toptan promosyon ürünleri seçeneğinin olması dağıtılacak ürünü yüklü şekilde ekonomik fiyatlarla almayı kolaylaştırıyor. Eşantiyon çalışmaları yaparken toplu promosyon ürün almak dönemsel ya da uzun vadeli tanıtıma zemin hazırlıyor. Sene biterken müşterilerine ajanda ile jest yapmak ve markasını hatırlatmak isteyen markalar için tam zamanı.

Bir Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir