Özel Promosyon Ürünleri

Bir işletmeniz, markanız ya da yeni bir oluşumunuz varsa eğer mevcut işletmenizin tanıtımını yapmak için özel bir çalışmaya ihtiyacınız olacaktır. Zira rekabetin yoğun olduğu sektörlerde tüketicilere ulaşabilmek için reklam çalışması yapmak şart haline geliyor. Tüketim çılgınlığına rağmen hedef kitleye bir türlü erişim sağlayamayan bir işletmeye sahipseniz ya da daha fazla müşteri toplamak istiyorsanız eşantiyon ürünler kullanabilirsiniz. Promosyon firmaları, ihtiyaca ve talebe yönelik özel promosyon ürünleri tasarlarken aynı zamanda kendi yelpazelerinde bulunan ürünlerin pazarlamasını yapıyor. Ürün ne olursa olsun üzerine logo ve firma ismi bastırıldığında kurumsallaşıyor. Kurumsal eşantiyonlar, marka imajını destekleyen ve kurumsal kimlik oluşumunu hızlandıran ürünlerdir. İşletmenizin oturmuş bir imajı bulunuyorsa ancak satışlarda azalma gözleniyorsa işletmenize özel logolu ürünler tasarlatarak satışlarınızı canlandırabilirsiniz. Bu çabanız satışlarınızı canlandırırken diğer yandan müşteri memnuniyetini artırır. Peki, özel ürünler nelerdir? Promosyon çalışması yaparken neler seçilebilir? İşte size basit ama etkili ürün önerileri: 

Kutulu ürünler

Promosyon kutusu müşterileri ve işletme personellerini heyecanlandıran hediyelerden sayılıyor. İçerisinde anahtarlık, mini defter ve kalem bulunan kutulu ürünler, istenilen şekilde yeniden hazırlanabiliyor. Sektöre göre kutu içeriğindeki hediyeleri belirleyebilirsiniz. Örneğin tütün sektöründe faaliyet gösteren bir firmaya sahipseniz çakmak, sigara tablası ve sigara ağızlığı gibi daha farklı özel tercihlerde bulunabilirsiniz. Seçtiğiniz her ürünün sektörünüze göre uyarlanabileceğini unutmayın.  

İsimli Ajandalar

Kurumsal promosyon ürünleri kapsamında en çok ajandalar tercih ediliyor. Şirket çalışanları sene başında ya da sonunda dağıtılmaya başlanan ajanda hediyesini çok seviyor. Kişiye özel isimli ajandalar ise beğeniyi artırıyor. Bazı şirketler, özel müşterilerine isimli ajanda tasarlatarak hediye ediyor.

Mekanizmalı ajanda

Promosyon logolu ürün yelpazesinde mekanizmalı ajandaların yeri ayrıdır. Zira bu ürün çok yönlü ve işlevseldir. İçerisinde hesap makinesi, defter, takvim, kartvizitlik, kalem yuvası bulunan promosyon mekanizmalı ajanda, iş ve eğitim yaşamını müthiş kolaylaştırıyor.

Bluetooth ürünler

Hoparlör, kulaklık, mikrofon ve benzeri teknolojik ürünler promosyon firmalarının son yıllardaki popüler ürünleridir. Teknoloji firmaları, eğitim çevresi, bilim dünyası, sağlık alanı gibi birçok faaliyet alanında promosyon bluetooth ürünleri tercih ediliyor, logoyla özelleştirilen ürünler kullanılıyor.

Bir Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir