Promosyon Telefon Çantası

Akıllı telefonlar ve tabletler günlük hayatın vazgeçilmezi oldular. Okulda, evde, işte, sokakta her yerde yanımızda taşıdığımız akıllı cihazlar, boyut olarak biraz büyük olduğu için cepte taşımak pek mümkün değil. Kadınlar genellikle çantalarında taşıyorlar ancak bazı durumlarda sadece biraz para ve telefon alınıp dışarı çıkıldığında elde telefon taşımak hareket özgürlüğünü kısıtlıyor. Promosyon telefon çantası modelleri tam da bu sorunun çözüm noktasında eşantiyon firmaları tarafından piyasaya sürülüyor. Cep telefonu formunda tasarlanan mini çantalar o kadar zarif ve ince ki kullanıcılar telefonuyla birlikte anahtarlarını, kredi kartını ve nakit parasını da rahatlıkla bu çantaya koyabiliyor. Tam bir kurtarıcı görevindeki bu küçük çantalar promosyon ürünleri arasında beğeni toplayan bir yerde duruyor. Özellikle kadınlara hitap eden çantaların, erkek versiyonları da hazırlanabiliyor.

İşlevsel, şık ve çok yönlü

Promosyon çanta modellerini incelediğinizde tipik modeller karşımıza çıkıyor. Minimal ve günlük hayatta işleri kolaylaştıracak çanta olarak pek seçenek yok. Promosyon bez çantalar alışverişe yönelik kullanılırken telefon çantaları ise her yerde kullanılabiliyor. Cep telefonları nasıl ki uzantı haline geldiyse telefonu taşıyacak çantalar da aynı biçimde vazgeçilmez hale geliyor. Son dönemlerde yaygınlaşan promosyon telefon kılıfı, boyna ya da omuza takılarak kullanılabiliyor. Çantaların tanıtımdaki kullanımı son derece şık ve basit: Çantanın ön bölümünde bir köşeye konumlandırılan marka – logo baskısıyla rahatlıkla tanıtım yapılabiliyor.

Toptan Promosyon Ürünleri

Promosyon firmaları, logolu ürünler tasarımında çeşitliliğe önem veriyor. Firma ve sektör zenginliğine göre binlerce ürünü bünyesinde barındıran ve yeni ürün tasarımlarına açık olan promosyon firması, ürün satışlarında aynı kolaylığı sunuyor. Reklam ve tanıtım çalışmalarında kurumsal promosyon ürünleri satın almak isteyen şirketler, yüksek bütçeler yerine ekonomik bütçeler ayırıyor. Zira tanıtım amaçlı promosyon satışlarında toptan promosyon ürün satışı gerçekleştiriliyor. Tekli olarak satın alındığında pahalıya denk gelen birçok ürün, toptan siparişte oldukça ekonomik seviyeye düşebiliyor. Ürünün içeriği, özelliği, hazırlık süreci gibi detaylar göz önünde bulundurularak siparişler verilmelidir. Toptan siparişlerin hazırlanması zaman alabileceğinden markaların zaman kaybı yaşamaması tanıtımlarını olumlu etkiler.

Bir Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir