Promosyon Yağmurluk

Promosyon firmaları, mevsimlere özel eşantiyon ürünler tasarlayarak ürün yelpazesini genişletmekle kalmıyor aynı zamanda daha işlevsel hale getiriyor. Reklam ve pazarlama çalışmaları planlayan işletmeler, eşantiyon ürün skalasındaki birbirinden kaliteli, ilgi çekici ürünleri görünce reklam programını daha iyi yönetebiliyorlar. İlginç promosyon ürünleri serisinde yer alan birçok ürün, işletmelerin reklam sürecini keyiflendiriyor, markalarının tanıtımını güçlendiriyor. Kışlık ürünler ise dönemsel çalışmaları destekliyor. Promosyon yağmurluk modelleri işte bu noktada öne çıkmayı başarıyor. İşletmeler, genellikle şeffaf ve sarı renklerde olan yağmurlukların üzerine kendi logolarının bastırarak kış boyunca en işlevsel şekilde reklamlarını yapabiliyorlar. Promosyon logolu ürün isteyenler için yağmurluk fikri değerlendirmeye alınabilir. Zira yağmurluklar çok ince yapıda olduğundan katlanıldığında bir cebe, çantaya sığacak kadar küçülebiliyor. Hedef kitleye dağıtılan promosyon yağmurluğun yağmur anında açılması organik reklamlara zemin hazırlar, marka aşinalığını güçlendirir.

Tek Kullanımlık Promosyon Yağmurluk

Yağmurluklar genellikle tek kullanımlık olacak şekilde tasarlanıyor. Konser, fuar ve benzeri organizasyonlarda markalar, kendi logolarını taşıyan yağmurluklardan dağıtıyor. Böylece yağmur yağdığı andan itibaren herkesin üzerinde belli bir markayı temsil eden logolu yağmurluk modelleri görülüyor. Kurumsal promosyon ürünleri seçerken yağmurluklardan çokça yararlanılıyor. Yağmurluk, doğrudan fayda sağlayan ve kullanım alanı yaygın olan bir ürün olduğundan etki alanı epey geniş yer tutuyor. Eşantiyon ürünün asıl amacı tanıtımı artırmak, aşinalık kazandırmak ve neticesinde markaya güven duygusu oluşturarak satışları yükseltmektir. Tüm logolu promosyon ürünleri bu hedefi gerçekleştirmek üzere kullanılır. Kurumsal firmalar, büyük organizasyon şirketleri etkinliklerinde ve kampanyalarında ince, tek kullanımlık yağmurluklar istenilen tanıtım çalışmasını sağlıyor.   

Toptan Promosyon Ürün Satışları

İlgi çekici promosyon ürünleri, kırtasiye ürünler, kışlık promosyon ürünleri ve daha çok fazlasını satın almak için çok büyük bütçeler ayırmaya gerek yok. toptan promosyon ürünleri avantajıyla küçük bütçelerle eşantiyon çalışması yapmak, kısa ya da uzun dönemli reklam çalışması yürütmek mümkündür. Tanıtım programınızı belirledikten sonra eşantiyon firmaları kapsamında dilediğiniz ürün grubunu seçerek tanıtım ve pazarlama yapabilirsiniz. Eşantiyon çalışmasının mantığı ekonomik fiyatlara dayandığından uzun vadede çok cüzi ücretlerle hedef kitlenize ulaşabilirsiniz. 

Bir Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir