Telefon Arkası Kartlık Nedir?

Kurumsal promosyon ürünleri ile markalarını etkili biçimde tanıtan işletmeler, şık ve işlevsel ürünler sayesinde uzun ömürlü bir tanıtıma zemin hazırlıyorlar. Modern çağın tüketim çılgınlığında kampanyalar, tanıtımlar dahi hızla tüketilirken etkili bir reklam çalışması yapmak gittikçe zorlaşıyor. Yüksek bütçelerle hazırlanan reklamlar, zamana yayılan çalışmalar her zaman beklentileri karşılamaya yetmiyor. Küçük – büyük tüm işletmeler, rekabet piyasasında güçlü kalmak ve hizmetlerini hedef kitlelerine ulaştırabilmek için reklam kampanyalarına ciddi bütçeler ayırıyor. Ancak daha minimal, basit ve etkili tanıtım yapmak isteyenler promosyon ürünler alternatifini kullanıyor. Devasa reklam sektörünün en güçlü ve etkili alternatifi olan eşantiyon firmaları, işe yarar ürünleriyle beğeni topluyor. Eşantiyon yelpazesine her geçen gün yenisini ekleyen firmaların en yeni, popüler ve modern çalışması telefon arkası kartlık oluyor.

Promosyon telefon arkası kartlık modelleri, daha şimdiden ilgi görmeye başladı. Akıllı telefonların arkasına yapıştırılabilen, oldukça minimal, sade, şık ve bir o kadar da kullanışlı olan bu kartlar, günlük hayatta müthiş bir kolaylık sağlıyor. Sadece telefon ve cüzdan alıp dışarı çıkanlar bu modern kartlıklar sayesinde, telefonuyla birlikte kredi kartını, nakit parasını ve kimliğini taşıyabiliyor. Kartlık, arkasındaki yapıştırma sayesinde telefonun doğrudan arkasına ya da kılıf üzerine yapıştırılabiliyor. Özel malzemesi nedeniyle iz bırakmayan kartlık, içeriğine kulaklık, kredi kartı, kâğıt para, ince tasarım flash disk gibi eşyaların konulabileceği kapasiteye sahip. Logolu promosyon ürün arayışındaysanız eğer ve yenilikçi, özgün bir ürün istiyorsanız telefon arkası kartlık modelleri tam size göre. Kartlığın ön bölümündeki geniş yüzeye logo, slogan, marka ismi gibi istediğiniz detayları bastırabilirsiniz.

Promosyon telefon arkası kartlıkları toptan sipariş edeceğiniz için reklam çalışmanızı ekonomik fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz. Toptan promosyon ürünleri satışlarıyla dönemsel, satış odaklı ya da uzun süreli tanıtımlar düzenleyerek satış hedeflerinize daha sistemli ulaşabilir, kalıcı müşteriler kazanabilirsiniz. Telefon arkası kartlık son dönemlerin en popüler ve ilginç promosyon ürünleri arasında yer aldığından, müşterilerinizin ilgisini çekebilir ve reklamınızı en işlevsel, şık şekilde yapabilirsiniz. Kartlık modelleri ve renkleri isteğe bağlı olarak çeşitlendirilebiliyor.

Bir Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir